2016. jan 08.

Párhoroszkóp - 6 + 1 ok, amiért jobb a személyre szabott asztrológiai elemzés, mint az általános leírások a magazinokban

írta: Barna Ági
Párhoroszkóp - 6 + 1 ok, amiért jobb a személyre szabott asztrológiai elemzés, mint az általános leírások a magazinokban

 

compatibilty_chart.jpg

A képen egy védikus asztrológiai kompatibilitás ábráját láthatjátok.

Mint láthatod, rengeteg adat áll rendelkezésre. De nyugi, nem kell, hogy értsd, mi van oda írva. :-)

Természetesen nem szolgáltattam ki korábbi ügyfeleim adatait ide, hanem kitalált adatokkal kreáltam Neked ide egy ábrát, hogy lásd, mi mindenről szó lehet egy ilyen elemzés során.

 

1.) Mert teljesen személyre (párra) szabott

 

Ennek gondolom nem kell sokáig ecsetelnem az előnyeit. Minden ember más és más, éppen ezért mindenki teljesen másként is viselkedik egy-egy párkapcsolatban. Ugyanabból a férfiból egy-egy nő sokszor teljesen más hatást és viselkedés tud kiváltani, mint egy másik. (Éppen ezért soha ne  hasonlítgassátok egymást az exetekhez!) Gondolod, hogy amit a magazinok leírnak 12 kategóriába sorolva, az tökéletesen le fog írni Titeket is?

 

2.) Mert rengeteg információ áll rendelkezésre

 

Mint a fenti ábrán is láthatjátok, két ember összeillősége és párkapcsolati dinamikája nagyon sok dologtól függ. (Az ábra részleteiről fogok még írni későbbi blogbejegyzésekben.) Szó van arról, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire jöttök ki egymással szexuálisan, milyen dolgok közelében érzitek jól magatokat, mennyire harmonikusan tud közöttetek működni a férfi és a női princípium, mennyire támogatja közös életeteket egyéni sorsotok, milyen káros függőségi kapcsolatok léphetnek fel köztetek. Ezeket megértve és magatokon átdolgozva, tudatosan élve, sokat tudtok tenni azért, hogy újra jól érezzétek magatokat párotok mellett.

 

3.) Mert van szó korábbi sérüléseitekről, traumáitokról is, amelyek a Nőt és a Férfit nem engedik egészségesen kibontakozni

 

Hogy egy pár mennyire tud harmonikusan együttműködni, függ attól is, hogy a pár két tagja egyénileg hol tart az önismeretében, fejlődésében. Beszélünk arról, hogy ki-ki mennyire éli tudatosan az életét, átdolgozta-e magán gyermekkori traumáit, feloldotta-e már a korábbi párkapcsolatokból, csalódásokból adódó sérüléseket. Mindez része a pre-kompatibilitás elemzésnek, mikor megvizsgáljuk, hogy az egyes káros viselkedésmintáknak, amelyek mérgezik a kapcsolatot, hol lehetnek a gyökerei.

Ezeket a sérüléseket sajnos az asztrológia feloldani nem képes, viszont segít meghatározni, hogy milyen úton kell majd elindulnotok az egyéni terápia során. (Ami persze nem kötelező, de mindenképpen ajánlott!) Fordulhattok pl. pszichológushoz, kineziológushoz, elmehettek Hellinger családállításra, pszichodráma foglalkozásokra, Prana Nadi kezelésekre stb., a lehetőségek határtalanok. Ehhez tudok ajánlani remek szakembereket, akik segíteni tudnak Nektek ebben. Itt már nem a kompatibilitást vizsgáljuk, hanem az egyéni horoszkópokat. 

Erről szólnak a következő cikkeim is:

http://asztroelemzes-paroknak.blog.hu/2015/10/28/miert_olyan_szeszelyesek_a_nok

http://asztroelemzes-paroknak.blog.hu/2015/11/11/a_tokeletes_ferfi_asztrologus_szemmel

 

4.) Mert önismeretet ad, és Társad megismerésében is segít

 

Ez nagyon hasonlít az előbbiekben leírtakhoz, azzal a különbséggel, hogy itt első sorban nem a múltbéli traumákról van szó, hanem jelenlegi viselkedésetekről. Például arról, hogy mi okozhat bennetek kommunikációs blokkokat, milyen önbizalmatok van, hol kompenzáltok, hol vagytok félénkek, belső világotokat milyen hatások árnyalják, spiritualitásotokban hol tartotok, mennyire tudtok asszertívek lenni stb.

Ezekben az esetekben sokszor elég csak tudatosítani, hogy milyen viselkedésminta okozza a fennálló problémát, így azt tudatosítva könnyebb lesz változtatni. Odafigyeléssel tehát ezek a dolgok orvosolhatóak, de bizonyos esetekben egyéni terápiára itt is szükség lehet. Itt is az egyéni horoszkópokat vizsgáljuk, és az egyes bolygókat, amik a fenti helyzetek közül mind egy-egy minőséget, életterületet képviselnek.

 

5.) Mert kiterjed minden életterületre

 

Mikor kompatibilitásról van szó, legelőször az vizsgáljuk meg, hogy a két fél Holdjai hogyan passzolnak egymáshoz: a hold ugyanis a táplálás, az egymásra hangolódás, az elme és az érzelmek bolygója. Ezek a dolgok képezik minden párkapcsolat alapjait, de egy párkapcsolat azért ennél jóval többről szól: barátságról, kummunikációról, szabadidőről, értékrendről, gyereknevelésről, közös időtöltésről, romantikáról, a szürke hétköznapok menedzseléséről, és sajnos adott esetben közösen elszenvedett veszteségekről. Ezeket a területeket mindet egy-egy bolygó képviseli, és ezeknek a harmóniáját is meg tudjuk vizsgálni. Pl.:

- Mennyire hasonló az értékrendetek, amelyek mentén majd gyereket is fogtok nevelni?

- Milyen hatékonyan tudtok egymással kommunikálni?

- Tudtok-e egymással igazán romantikusan egymásra hangolódni?

- Tudtok-e együtt hatékonyan problémákat megoldani?

De még ilyesmiről is szó lehet, ha Nektek ez fontos:

- Tudtok-e együtt közösen sportolni, túrázni?

- Érdemes-e közös vállalkozásba fogni, tudtok-e együtt jól dolgozni?

 

6.) Mert megvizsgáljuk egyéni életutatokat, közös sorsotok fontos fordulópontjait is

 

Igény szerint megvizsgálhatjuk azt is, egyénileg éppen milyen életszakaszban jártok, mi a fontos Nektek, milyen tevékenység van támogatva. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy jöhetnek olyan időszakok, amikor nagyon jól érzitek magatokat (egyénileg ill, együtt is), és olyanok, amik bizony próbára tehetik kapcsolatotokat. Az ilyen időszakokat jó tudatosítani, mert olyankor könnyebb azt átvészelni is, főleg, ha az ember tudja, hogy előbb-utóbb ennek is vége lesz. Hiszen "egy az állandó, az örök változás". /Hérakleitosz/ De persze el is lehet tekinteni ettől, ha úgy érzitek, nem tudjátok lazán kezelni, hanem túlságosan determinálna mindezek ismerete.

 

couple-sunset-silhouette-caribbean-beach-wedding.jpg

 Fotó forrása: http://inmygroup.com/2015/12/19/no-matter-where-am-i-your-remembrance-always-with-me/

 

+ 1.) Mert gyakorlati praktikákat is kaphattok megoldásközpontú coaching formájában

 

Ez egy extra, amit senki más párkapcsolati asztrológustól nem kaphatsz meg (legalábbis tudomások szerint).

Az előzőekben megvizsgáltuk, mennyire illetek össze, miben tudjátok támogatni egymást, miben tudtok nagyon jó csapat lenni, és miben vannak nehézségeitek személyiségetekben, és traumáitokat illetően hol vannak az esetleges problémák, elakadások.

De egy dolog megismerni ezeket a hatásokat, és más dolog dolgozni is ezen! Ezért mindenképpen javasolni szoktam, hogy kezdjetek el dolgozni magatokon, hogy minél kevesebb sérülést vigyetek bele kapcsolatotokba a továbbiakban.

Mindamellett, ha netalán sikerült is minden traumát kidolgozni magatokból (ami kb. lehetetlen küldetés), feltétlenül szükségetek van olyan tudásra és képességekre is, amelyek segítségével közös jövőtöket tudjátok megalapozni új viselkedési stratégiákat és technikákat alkalmazva. Mert konfliktust kezelni, problémát megbeszélni és megoldani, helyesen bocsánatot kérni sajnos sehol nem tanítanak meg - amíg nem szánsz erre tudatosan időt, energiát és persze pénzt, addig ezen készségeknek sajnos nem leszel birtokában. 

 

Milyen eredményeket kínál a coaching?

 

- Elhidegülés, eltávolodás helyett a "szeretve vagyok" érzését

- Meddő viták helyett hatékony problémamegbeszélést

- Elmélyült sérelmek után megbocsátást és békét

 

Ehhez a tudáshoz, amit a coaching képez, hozzájuthattok egyéni coaching formájában, vagy részt vehettek egy 1-2 napos workshopokon is. (Részletek a workshopról a későbbiekben Facebook oldalamon.)

 

 

Mint látjátok, egy holisztikus párkapcsolati tanácsadás coachinggal és asztrológiával kombinálva nagyon sok lehetőséget kínál. Ha tökéletes hatást szeretnétek, nem is elegendő rá egyetlen alkalom, hanem többszöri találkozás is szükséges. De persze ki lehet próbálni egyes részeit is. Jöhettek csak:

- Asztrológiai párkapcsolati kompatibilitás elemzésre

- Önismereti elemzésre (egyénileg vagy párban)

- Sorselemzésre (szintén egyénileg vagy párban)

- Párkapcsolati coachingra

- Vagy ezek tetszőleges kombinációjára (Ha visszatérő vendég vagy, kedvezményt is kapsz)

 

 

Fontosnak tartom azt is kiemelni, hogy ez egy MEGOLDÁSKÖZPONTÚ TANÁCSADÁS. Tehát egy párnak sem fogom azt mondani, hogy nem illenek össze, váljanak el, reménytelen eset. A problémák megértésére és megoldására összpontosítunk, nem pedig annak beszugerálására, hogy úgysem illetek össze, és úgyis szétmentek előbb-utóbb.

Hogy mit NEM nyújt és ígér egy ilyen tanácsadás, elolvashatod részletesebben itt is (legalulra kell majd görgetned): 

 

http://asztroelemzes-paroknak.blog.hu/2015/08/30/hogyan_es_kinek_segit_a_holisztikus_parkapcsolati_tanacsadas_398

 

 

Ha kedvet kaptál egy ilyen elemzésre, akkor bátran írj a "Kapcsolat" pontnál megadott e-mail címre, vagy üzenj nekem Facebook oldalamon.

Ha még szkeptikus vagy, szeretnél még többet megtudni, vagy egyszerűen csak ingyenes tippekre vágysz, akkor kövesd cikkeimet és posztjaimat itt és Facebook oldalamon: :)

 

https://www.facebook.com/Holisztikus-P%C3%A1rkapcsolati-Tippek-1610092695919736/?fref=ts

 

 

Om Shanti(Béke):

 

profil_vegleges.jpg

 

Barna Ágnes

Holisztikus Párkapcsolati Tanácsadó

Asztrológus

Szólj hozzá

tanácsadás kompatibilitás asztrológia párkapcsolat házasság coaching párhoroszkóp személyes tanácsadás párkapcsolati elemzés